Wat is er te doen

Je bent van harte welkom bij ATVD.
Je moet ongeveer 6 jaar oud zijn om met tennissen te beginnen, maar dat kun je altijd even overleggen. 
Tot je 18jaar ben je junior.
Neem voor al je vragen contact op met de jeugdcommissie.

Lijkt het je leuk om bij ATVD te komen spelen, schrijf je dan in als lid.

type lid leeftijd vrij spelen ma t/m vr vrij spelen weekend
Jeugd - jong junior 6 t/m 11 jaar 09.00 - 18.00 uur 09.00 - 18.00 uur
Jeugd - junior 12 t/m 17 jaar 09.00 - 20.00 uur 09.00 - 18.00 uur
* Tijdens de voor- en najaarscompetitie en het open toernooi zijn er in het weekend een beperkt aantal banen beschikbaar.


Wat kun je als jeugdlid bij ATVD doen?

Gratis activiteiten voor de jeugd
Op woensdagmiddag (15.00-17.00 u) en op zondagochtend (10.00-12.00 u) verzorgen een van onze trainers en ouders leuke tennisactiviteiten voor de jeugd. Wat gebeurt er dan? Van alles: wedstrijdjes spelen, oefeningen doen om beter met de bal om te gaan en allerlei andere oefeningen. De activiteiten zijn zowel voor kinderen van 6 tot 12 jaar als voor tieners van 12 tot 18 jaar. Als je geen lid bent, kun je vier keer op proef meedoen. Kom gewoon langs, je hoeft je niet van tevoren op te geven. We maken ter plekke een indeling. We hebben wel altijd wat hulp nodig van enkele ouders.

Tennisles: onze gediplomeerde, enthousiaste en sympathieke leraren geven tennisles vanaf eind maart tot eind september.
Lees alle informatie over de tennislessen.
Schrijf je in voor 15 februari. Ben je te laat, overleg dan met de coördinator tennislessen wat er nog mogelijk is. Dit kan via [email protected].

WorldTour: een competitie voor kinderen van 6 tot ongeveer 10 jaar. We spelen eens per maand op zondag wedstrijdjes op een kleine baan met zachte ballen. De deelnemende kinderen vormen samen teams en spelen afwisselend thuis en bij clubs in de omgeving. Het zijn laagdrempelige, korte wedstrijdjes waar de kinderen op een leuke manier kunnen wennen aan het wedstrijdgevoel.

Competitie: in het voorjaar en het najaar zijn er competitieperiodes van zeven weken. We spelen competitie in alle leeftijdscategorieën en op verschillende niveaus. Mail de jeugdcommissie om je op te geven. Zij proberen je dan bij een team in te delen.

De clubkampioenschappen in juni/juli, een geweldig evenement om andere jeugdleden te leren kennen en leuke partijen te spelen. In alle leeftijdscategorieën wordt er gestreden om de felbegeerde bekers (eerste en tweede plaats).

Daarnaast organiseren we andere leuke toernooien en activiteiten, zoals het jaarlijkse ouder-kind toernooi en vrijdag jeugdtennis toss; een aantal keer per jaar gezellig samen tennissen met kinderen en ouders op de vrijdagavond. ATVD regelt wat lekkers zoals pannenkoeken, soep of hamburgers.

Introducees: leuk als je een vriend of vriendin meeneemt om een keer tennis uit te proberen. Aan de bar kan hij of zij een dagpas kopen van € 5 (t/m 17 jaar). Je mag natuurlijk ook je vader of je moeder meenemen. Zij kunnen dan een dagpas van € 10 kopen.

Houd de kalender en onze Facebookpagina in de gaten.

Wat is de toegevoegde waarde van tennis?
Kinderen die op tennis zitten leren:
-        Balvaardigheid (ook goed voor andere balsporten);
-        Mentale kracht en doorzettingsvermogen;
-        Winnen en verliezen met stijl;
-        Leren van fouten (voor de volgende keer);
-        Individueel en team sport; en
-        Tennissen is net als fietsen; jong geleerd, oud gedaan.
Meer informatie.


 

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 699 2650

Address

Willem de Zwijgerlaan 4
1111 ZS Diemen

KVK-nummer

40532169