Tennis, jeugd, Amsterdam Oost, Diemen

Je bent van harte welkom als jeugdlid bij ATVD!
Meer informatie over het lidmaatschap.

De volgende activiteiten zitten in je lidmaatschap:

Spelletjesmiddag
Op woensdagmiddag, van 15.00 - 16.00 uur voor jeugdleden van 6-8 jaar en van 16.00 - 17.00 uur voor 8-12 jarigen.
Met een van onze trainers doe je bal- en slagvaardigheidsoefeningen. Ook doen we spelletjes met de grondvormen van bewegen zoals lopen, springen, rennen, wenden en keren.
Niet-leden kunnen 4 keer gratis meedoen aan de spelletjesmiddag. Daarna besluiten ze of ze lid willen worden of niet.

Vrij spelen
Jeugdleden tot 11 jaar kunnen op alle dagen vrij spelen tot 18.00 uur.
Jeugdleden van 12 tot en met 17 jaar kunnen tot 20:00 uur vrij spelen.
Om vrij te spelen, reserveer je samen met je tennismaatje(s) online een baan in de KNLTB ClubApp of op het digitale afhangbord in de gang van het clubhuis.
Met z’n tweeën en drieën mag je 40 minuten spelen. Met z’n vieren mag je 50 minuten spelen. Als je niet wordt afgelost, mag je doorspelen (óók na 20.00 uur).
Reserveer opnieuw als regen of andere omstandigheden je speeltijd onderbreken of als je gereserveerde speeltijd is verlopen.
Als je les hebt, kun je niet alvast een andere baan reserveren voor een later tijdstip. Dit kan pas zodra je tennisles is beëindigd.

Competitie
In het voorjaar en het najaar zijn er competitieperiodes van zeven weken. We spelen competitie in alle leeftijdscategorieën en op verschillende niveaus. Mail de jeugdcommissie om je op te geven. Zij proberen je in overleg met de trainers, bij een team in te delen.


De clubkampioenschappen

In juni/juli: een geweldig evenement om andere jeugdleden te leren kennen en leuke partijen tegen elkaar te spelen. In alle leeftijdscategorieën wordt er gestreden om de felbegeerde bekers (eerste en tweede plaats).


Andere leuke activiteiten
Daarnaast organiseren we andere leuke toernooien en activiteiten. Bijvoorbeeld het jaarlijkse ouder-kind toernooi en de vrijdag en zondag jeugdtennis-toss. Je kan dan gezellig samen tennissen met kinderen en ouders op de vrijdagavond of zondagochtend.

Neem iemand mee
Het is prima als je een leeftijdsgenoot meeneemt zodat die een keer tennis uit kan proberen. Aan de bar kan hij of zij een dagpas kopen van €5 (t/m 17 jaar). Je mag natuurlijk ook je vader, moeder, opa, oma of ander volwassen familielid meenemen. Zij kunnen dan een dagpas van €10 kopen.

Tennisles
We raden jeugdleden aan om tennisles te nemen. Dan wordt het tennissen veel leuker.
Hier staat alle informatie.
Schrijf je in voor 15 februari. Ben je te laat, overleg dan met de coördinator tennislessen wat er nog mogelijk is. Dit kan via [email protected].
Houd verder de kalender en onze Facebookpagina in de gaten. En als je eenmaal lid bent krijg je via de mail ook nog een nieuwsbrief. 

Tot snel op de tennisbaan bij ATVD!


logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 699 2650

Adres

Willem de Zwijgerlaan 4
1111 ZS Diemen

KVK-nummer

40532169