New Look Open toernooi

Zaterdag 29 juni t/m 7 juli zijn dit jaar de data van ons prachtige open toernooi. Alle 17+ KNLTB-leden zijn welkom om mee te doen, van beginners tot topatleten. 
De voorbereidingen voor het open toernooi 2024 zijn in volle gang. Dit jaar werkt een gloednieuwe commissie aan het gezelligste tennistoernooi van Diemen en omstreken.Jouw bedrijf zichtbaar
Naast jouw inschrijving voor het toernooi, kunnen we ook op andere gebieden nog hulp gebruiken.
Lijkt het je leuk om met jouw bedrijf zichtbaar te zijn tijdens het open toernooi, bijvoorbeeld door een baan te sponsoren of door iets voor in de goodiebag te leveren? Neem dan contact met ons op!

Live muziek open toernooi
Tijdens het open toernooi willen we graag live muziek verzorgen. Wil jij muzikaal bijdragen aan de gezelligheid op de club tijdens deze week? Of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Dan horen wij het graag.

Inschrijven voor het toernooi kan al via deze link.

Op de hoogte blijven van het open toernooi?
Via onze instagrampagina blijf je op de hoogte van al het nieuws en updates over het open toernooi. 

Tennisclinic Martin Verkerk
Op zondag 30 juni verzorgt Martin Verkerk, Roland Garros finalist in 2003, een tennisclinic bij ATVD tijdens het voorweekend van het open toernooi. Jong en oud kan hieraan meedoen. Lijkt dat je leuk? Geef je dan op via de inschrijflink voor het open toernooi of via onderstaand emailadres. Er zijn hiervoor een maximaal aantal plekken beschikbaar.

Neem contact met ons op via: [email protected].

Met sportieve groet,

Open toernooi commissie ATVD 
Youri, Peter, Maartje, Jill, Niels, Ilias & Tim

Heb je vragen, mail dan naar [email protected].  


 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 699 2650

Adres

Willem de Zwijgerlaan 4
1111 ZS Diemen

KVK-nummer

40532169