Tennis, Diemen, Amsterdam Oost

Nieuwe leden zijn van harte welkom

Een goed bewaard geheim in de omgeving van Amsterdam. Een tennisclub met een prachtig groen park, betaalbare prijzen en ruimte voor nieuwe leden. ATVD is een gezellige tennisclub voor iedereen in de omgeving van Diemen en Amsterdam. Wil je lekker tennissen? Je bent van harte welkom.

We hebben zelfs nog ruimte voor een paar extra competitieteams. We zijn een tennisclub voor jong en oud, individuen en families. Bij ATVD ligt het accent op sportiviteit, fitheid en gezelligheid. We hebben kundige en enthousiaste tennisleraren, een prachtig groen park met negen gravelbanen, een zonnig terras en een bar met schappelijke prijzen. Onze gravelbanen hebben LED-verlichting en op het dak van ons clubhuis liggen zonnepanelen. We scheiden afval, bieden vegetarische hapjes en doen zoveel mogelijk om duurzaam te zijn. 

ATVD stimuleert leden om actief bij te dragen aan de club, in de bardienst, in een commissie en/of bij  activiteiten. Je kan meedoen met onze interne laddercompetitie, gezellige toss-avonden, voor- en najaarscompetitie en allerlei toernooien. Zo kunnen leden met elkaar en op elk niveau tennissen en elkaar (beter) leren kennen. Ons tennispark ligt op een paar minuten fietsen van Amsterdam Oost, dicht bij de A10 en de A1, met altijd voldoende parkeergelegenheid.

MELD JE HIER AAN ALS LID, JE BENT VAN HARTE WELKOM

Kosten lidmaatschap
Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar. Word je pas in de loop van het jaar lid? Neem contact op met de ledenadministratie voor de dan geldende kosten.

  Leeftijd Contributie Bardienst
Jeugd 6 t/m 11 jaar € 90,- nee
Jeugd 12 t/m 17 jaar € 120,- nee
Senior 18 t/m 23 jaar € 155,- 3 x 4 uur
Senior vanaf 24 jaar € 210,- 3 x 4 uur
Recreant* vanaf 18 jaar € 155,- 3 x 4 uur
Donateur vanaf 18 jaar € 40,- nee
G-tennis alle leeftijden € 110,- nee

* Recreanten kunnen alle werk- en feestdagen spelen van 9.00 – 18.00 uur, maar niet op de woensdagmiddag van 13.00 – 17.30 uur.

Opzeggen doe je uiterlijk voor 1 december van het lopende seizoen.
Stuur je opzegging per mail naar: [email protected]. Vraag om een leesbevestiging en print je opzegging uit om misverstanden te voorkomen. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 699 2650

Adres

Willem de Zwijgerlaan 4
1111 ZS Diemen

KVK-nummer

40532169