Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Jeugd

Alle kinderen tot 18 jaar zijn super welkom om bij ATVDiemen te komen tennissen. Daarna natuurlijk ook nog, maar dan ben je senior. Je moet ongeveer een jaar of zes zijn om met tennissen te beginnen, maar dat kun je altijd even overleggen. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Er zijn veel activiteiten waar je aan mee kunt doen en we hopen dat je nieuwe tennisvrienden ontmoet waarmee je heel vaak op ons prachtige tennispark kunt afspreken.

Lijkt het je leuk om bij ATVD te komen spelen, schrijf je dan direct in als lid. Wil je ook tennisles, geef je dan zo spoedig mogelijk op, liefst voor 20 februari 2017! 

Wat is er te doen bij ATVDiemen?

· Iedere dinsdag en woensdag is er een spelletjesmiddag voor de jeugd, verzorgd door een van onze trainers, Willem Hornikx. Met spelletjes en oefeningen leer je balvaardiger te worden en verbeter je je conditie. Kom gewoon langs, je hoeft je niet op te geven. We hebben wel altijd hulp nodig van een de ouders.

· Tennisles: onze vier gediplomeerde, enthousiaste en sympathieke leraren geven tennisles vanaf eind maart tot eind september. Je moet je uiterlijk 20 februari inschrijven. Ben je te laat, overleg dan met de coördinator tennislessen (Harm Brandsma) wat er nog mogelijk is. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

· WorldTour: een competitie voor kinderen van 7 tot 10 jaar. We spelen eens per maand op zondag wedstrijdjes gespeeld op een ¾ baan met oranje (zachtere) ballen. De deelnemende kinderen vormen samen teams en spelen soms thuis en andere keren bij omliggende clubs. Het zijn laagdrempelig, korte wedstrijdjes waar de kinderen op een leuke manier kunnen wennen aan het wedstrijdgevoel.

· Competitie: in het voorjaar en het najaar zijn er competitieperiodes van 7 weken. We spelen competitie in alle leeftijdscategorieën en op verschillende niveaus. Geef je op bij de jeugdcommissie als je mee wilt doen, zij kijken dan of ze je bij een team kunnen indelen.

· Competitietraining: voor jeugdleden die competitie spelen, organiseren we voorafgaand aan de voorjaarscompetitie drie keer een speciale training met veel aandacht voor spelinzicht en –tactiek. Deelnemende competitie spelende kinderen, krijgen hiervoor een uitnodiging van de jeugdcommissie.

· De clubkampioenschappen in juni/juli zijn een geweldig evenement om andere jeugdleden te leren kennen en leuke partijen te spelen. In alle leeftijdscategorieën wordt er gestreden om de felbegeerde beker waarin de clubkampioenen hun naam mogen laten graveren.

· Daarnaast organiseren we nog veel clubtoernooien en andere leuke activiteiten, zoals het ouder-kindtoernooi en het mixdubbeltoernooi. Houd de kalender en onze Facebookpagina in de gaten.

· Vrij spelen kan alle doordeweekse dagen tot 18.00 uur (jeugdleden t/m 11 jaar) of tot 20.00 uur (jeugdleden t/m 17 jaar). In het weekend sluiten de banen om 18.00 uur, voor iedereen. Tijdens de competitieperiode (half april t/m begin juni) zijn er in het weekend meestal een beperkt aantal banen beschikbaar.
TENNIS flyer voorTENNIS flyer achter

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors