Tennis in het winterseizoen

09 november 2022


Vanaf maandag 14 november start bij ATVD het winterseizoen. Je kan het grootste deel van de winter lekker doortennissen – als het niet vriest. Maar er zijn wel wat veranderingen. 

  • Het clubhuis gaat dicht. Dat is jammer, maar daarmee besparen we energie en de moeite om bardiensten te vullen. Het is ook vaak erg rustig in het winterseizoen. Je kan wel met je KNLTB-pas via de achterdeur naar de toiletten, afhangen en de verlichting bedienen. Dat betekent dat je in principe alle dagen en avonden van de week kan tennissen, ook zaterdag- en zondagavond. De eindtijd is 23:00 uur.
  • Ga pas tennissen vanaf 10:00 uur. Eerder zijn de banen nog te vochtig.
  • Baan 7 t/m 9 kan je de hele winter niet gebruiken. De kwaliteit en ligging van deze banen staan dat niet toe.
  • De banen 1 t/m 6 kan je gebruiken zolang het weer het toelaat. Lees op onze website waarom we de banen met vorst moeten sluiten. Twijfel je over de weersomstandigheden? Kijk dan altijd op de website voordat je naar de tennisbaan gaat.
  • Daarnaast zullen de banen 1 t/m 6 ergens in januari/februari ook drie weken niet bespeelbaar zijn. Dat is vanwege het jaarlijkse onderhoud. Om logistiek efficiënt te zijn, laten we alle banen tegelijk doen. We plannen dit onderhoud het liefst na een vorstperiode. Daarom kunnen we nu nog geen exacte datum geven. Zodra we die weten, communiceren we dat per mail.
  • In de winterperiode kan je alle banen via de KNLTB-app vooraf reserveren. De speeltijd voor zowel enkel als dubbel is 60 minuten. Het uur begint altijd op het hele uur. We doen dit omdat het clubhuis dicht is. Dan wil je liever van tevoren weten dat je kan spelen. Je kan ook nog steeds in het clubhuis afhangen. 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 699 2650

Address

Willem de Zwijgerlaan 4
1111 ZS Diemen

KVK-nummer

40532169