Openingstijden in de herfst en winter

03 oktober 2023


De herfst is begonnen en dat betekent veranderingen in onze openingstijden.

November en december
In november en tot 20 december is het clubhuis open op dinsdag en vrijdag van 19:00 tot 23:00 uur. En op woensdag ook van 10:00 tot 13:00 uur. 
Het hek naar het park blijft dicht tot 18:00 uur. Je kan het zelf openen met de code die je in je mail hebt ontvangen. Je bent van harte welkom om overdag te tennissen. De toiletten in het clubhuis kan je gebruiken via de achterdeur. Die open je met dezelfde code als het hek of met je KNLTB-pas.

Geen tennis bij vorst
Als het mooi weer wordt met weinig regen en vorst, kunnen we lekker tennissen. Maar het kan ook anders lopen. Kijk op dit filmpje van buurclub Tie-breakers wat vorst en opdooi doen met een gravelbaan. Na zo’n vorstperiode hebben we onze groundsman nodig om de banen weer speelklaar te maken. Onze groundsman werkt voor meerdere tennisparken. Hij kan dus niet overal tegelijk de banen speelklaar maken. Dat kan betekenen dat we na een vorstperiode soms nog 1 of 2 dagen moeten wachten, terwijl het alweer warm en prachtig weer is. Daarvoor vragen we jullie begrip. Via X/Twitter en rechts op de startpagina lees je het als onze banen niet bespeelbaar zijn. Vriest het of heeft het gevroren? Kijk dan altijd even voordat je naar de tennisbaan komt.

Toss
De georganiseerde toss is eind oktober gestopt. In de toss WhatsAppgroep kan iedereen zelf met elkaar afspreken. Lees hier meer over de toss.

Laddercompetitie
Je kan nog steeds starten en meedoen met de clubladdercompetitie, enkel- en dubbelspel. Lees hier meer.

Baanonderhoud vanaf februari
We gaan onze groundsman vragen het onderhoud aan de banen te plannen vanaf begin februari tot half maart. Dat zal gebeuren in drie blokken: baan 1 t/m 4; baan 5 + 6 en baan 7 t/m 9. Dus normaal gesproken zijn er altijd banen beschikbaar.
Baan 7 t/m 9 zijn het hele winterseizoen dicht vanwege de mindere kwaliteit van die banen.

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 699 2650

Adres

Willem de Zwijgerlaan 4
1111 ZS Diemen

KVK-nummer

40532169