In memoriam Piet Bloksma

03 maart 2021

Op Kerstavond 2020 is onze oud-voorzitter en Lid van Verdienste, Piet Bloksma, op 87-jarige leeftijd overleden. Na een moeizame zomer met veel ziekenhuisbezoek kwam er eind september een herseninfarct overheen die hij met revalidatie redelijk te boven kwam. Er was een plaatsje voor hem in De Diem maar kort voor zijn overplaatsing sloeg het coronavirus toe wat hem “de das omdeed”, zoals op de overlijdenskaart staat. Er is in besloten kring afscheid van Piet genomen op zaterdag 2 januari.  

In oktober 1963 werd ATVD opgericht onder leiding van Reinier Guichelaar, die ook de eerste voorzitter werd. Piet Bloksma werd in maart 1966 lid van ATVD en het jaar daarop zijn vrouw, Ellie. Als opvolger van Reinier werd Piet Bloksma voorzitter van de club en dat is hij gebleven totdat hij werd opgevolgd door Ger Beumer in 1976.
Ook is Piet jarenlang bondsgedelegeerde geweest voor de KNLTB en menig Opentoernooicommissie heeft in die hoedanigheid met hem te maken gehad. We wensen Ellie, zijn dochters Ellen en Bianca, hun partner en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
   

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 699 2650

Address

Willem de Zwijgerlaan 4
1111 ZS Diemen