G-tennisseizoen afgesloten met vrolijk toernooi

04 november 2022


Het G-tennis is al meer dan 10 jaar een vast onderdeel van de ATVD. We hebben nu acht leden, die allemaal erg enthousiast zijn: Bas, Boudewijn, Henk, Junior, Mark, Osmel, Raoul en Rudy.  Zij oefenen en spelen elke week op woensdag tussen 16.00 uur en 17.30 uur. Elf leden van onze vereniging begeleiden hen daarbij, op toerbeurt.

Op woensdagmiddag 28 oktober hebben we het G-tennisseizoen afgesloten met een intern toernooitje. Er waren enkel- en dubbelpartijtjes met elkaar of met een van de begeleiders als buddy. Na afloop was er heerlijke roti, die Osmel in zijn eigen keuken had klaargemaakt. Iedereen heeft erg genoten van het spelen, de gezelligheid, het prachtige weer en de roti. Het live-optreden van Osmel op trom en zijn huisgenoot Denzel op bariton-saxofoon maakten er helemaal een feest van.
Op 22 oktober hebben 4 spelers meegespeeld met een G-toernooi in Krommenie. Bas en Junior werden daar kampioen, Boudewijn en Osmel gingen met de tweede prijs maar huis.  

Ken je iemand met een beperking die ook wil komen tennissen? Wil je meedoen als begeleider? Neem dan contact op met Susan van der Hilst. Ook als je twijfelt of je als begeleider mee wil meedoen, laat het ons weten. Je kunt zelf aangeven hoe vaak we je mogen inroosteren. 

Lees meer over G-tennis en hoe je Susan kan bereiken.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 699 2650

Address

Willem de Zwijgerlaan 4
1111 ZS Diemen

KVK-nummer

40532169