Coronamaatregelen

29 september 2020


Competitie
De competitie kan doorgaan. De kantine is op die dagen volledig gesloten. De toiletten en de kleedkamers blijven bereikbaar. De spelers moeten zelf eten en drinken meenemen. Teams kunnen zelf beslissen of zij spelen. Bij niet spelen moeten zij zelf de tegenstander inlichten en dit aan de bond doorgeven.

Bardiensten
De bardiensten gaan gewoon door. Degene die bardienst heeft, wordt de komende 3 weken toezichthouder en moet erop toezien dat de leden zich aan de coronamaatregelen houden. Vanaf 1 oktober sluit het park om 22.00 uur.

Kantine
Tijdens de competitiedagen is de kantine volledig gesloten. De toiletten en de kleedkamers blijven bereikbaar. De douches worden afgesloten.
De overige dagen kunnen er geen consumpties worden gekocht maar is het afhangbord bereikbaar.

Afhangen
Je kan alle banen via het afhangbord afhangen. Vanaf 1 oktober kan je de banen 1 t/m 4 ook via de app afhangen.
Let op: Je moet uiterlijk 10 minuten voor aanvang je reservering via het afhangbord bevestigen. Doe je dit later dan vervalt je reservering. Je kan 1 dag van tevoren een baan via de app reserveren. De speeltijd is zowel voor single als dubbel een uur. Bij het afhangen via het afhangbord mag er 1 persoon naar binnen. Pas als deze persoon de kantine verlaten heeft, mag een volgend persoon naar binnen. Ook overdag moet je afhangen i.v.m. de registratie.

Geen introducees
Vanwege de maatregelen zijn er vanaf  1 oktober geen introducees meer toegestaan.

Laddercompetitie
De ladder loopt dit jaar door tot 22 november.

We kunnen in ieder geval tot 1 december tennissen. Alvast veel dank voor jullie begrip en medewerking. We zijn blij dat we nog kunnen tennissen. Laten we dat zo houden.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een mail naar het bestuur.

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 699 2650

Address

Willem de Zwijgerlaan 4
1111 ZS Diemen