Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Lesreglement

- Er wordt les gegeven van 3 april t/m 7 oktober, op werkdagen van 09:00 tot 23:00. Een les beslaat 50 of 25 minuten. De eerste lesdag is dus op dinsdag 3 april!
- Er wordt in principe geen les gegeven tijdens feestdagen, het Open Toernooi en in de zomervakantie. (In de meivakantie gaan de lessen dus gewoon door!) De laatste week van het seizoen is gereserveerd voor het inhalen van eventuele regenlessen en/of lessen verhinderd door feestdagen. Tijdens het Open Toernooi geven Roel en Florence op sommige dagen les tot 18:00.
De lessen worden verzorgd door Roel Drost, Leonne Muller van Moppes, Florence Rive en Willem Hornikx
- Roel geeft 18 weken les op de dagen maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Leonne, Florence en Willem geven 17 weken les. Leonne geeft (onder voorbehoud) les op maandag, woensdag en donderdag. Florence geeft les op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Willem geeft les op dinsdag, woensdag en eventueel vrijdag.
Gedurende de 6 weken van de zomervakantie is er geen les.
Bij overinschrijving worden jeugdleden als eerste geplaatst.
Inschrijvingen na 19 februari komen op de wachtlijst. Dit betekent dat bij indelen prioriteit gegeven wordt aan de mensen die zich op tijd inschrijven. 
Tussen 16:00 en 19:00 uur (woensdag 13:00 -19:00 uur) gaan jeugdlessen en groepslessen voor.
Indien door weersomstandigheden lesgeven niet mogelijk is, wordt de eerste les niet ingehaald. De tweede les wordt ingehaald, de derde les wordt weer niet ingehaald, etc. 
- Indien u niet verschijnt tijdens de les wordt de les als gegeven beschouwd.
- Lessen zijn strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar.
- Les alleen mogelijk voor ATVD leden.
- Groepsles 4 personen voor ½ uur is een zogenaamde basisjeugdles en alleen bedoeld voor kinderen tot 10 jaar.
- Er wordt wel eens gevraagd om een voorkeursleraar. We zullen dan proberen hieraan tegemoet te komen, maar er wordt nooit garantie gegeven dat dit lukt, noch kunnen er ooit rechten aan worden ontleend. (zie ook volgende regel)
- In geval van (langdurige) uitval van een leraar, is het bestuur eindverantwoordelijk dat de lessen gegeven worden. Dit kan eventueel ook via vervangende leraren plaatsvinden (zonder dat er recht op restitutie bestaat indien de leerling er niet mee akkoord gaat).
- Afmelden voor een les kan door naar uw tennisleraar te bellen, indien dit 1 of meer dagen gebeurt voor de les. In geval van overmacht op de dag zelf naar het tennispark bellen om u af te melden.
- De administratiekosten bedragen €2,50 per persoon.
- Betaling zal plaatsvinden via automatische incasso als de deelnemer ingedeeld is, waarbij ook de administratiekosten worden geïncasseerd.
- Om indelingsproblemen zoveel mogelijk te voorkomen dient u op minimaal 3 verschillende dagen minimaal 2 uur in te vullen waarop u kan lessen, anders wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen. Hoe meer uren en dagen u opgeeft, hoe makkelijker u ingedeeld kan worden!
- De indeling is vaak pas klaar in de week voor de lessen beginnen i.v.m. het moeilijke indelen van het schema. Heb daarom geduld als u niet gelijk iets terug hoort. We proberen u zo snel mogelijk uitsluitsel te geven, bijvoorbeeld per e-mail en de website van de ATVD: www.atvd.nl
- Als de indeling bekend is gemaakt, wordt u gevraagd uw lestijd te bekijken op de website. Wij vragen vriendelijk doch dringend dat iedereen in iedere groep zelf zijn lestijd bekijkt, ook als dit al door een ander lid van de groep is verteld! Op de achtergrond wordt voor ons namelijk bijgehouden wie het al gezien heeft. Zodoende weten wij zeker dat u weet wanneer u les heeft!
- Inschrijven kan alleen via de website van atvd.
- Voor het aanvragen van een inschrijfformulier (alleen met goede reden) kunt u zich wenden tot Harm Brandsma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 020-6237435.
- Tot slot: A.u.b. voor vragen en/of opmerkingen m.b.t. de lessen reageren via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; u kunt zich niet via e-mail opgeven voor les!

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors