Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Tennisles

Tennislessen algemeen (zomer en winter)
Bij ATVD worden zowel in de zomer als winter tennislessen gegeven, echter de winterlessen zijn er alleen voor de jeugd. Vandaar dat u alleen bij de jeugd een extra menu-optie heeft met alle informatie over de winter tennislessen. Alle overige informatie en menu-opties hier hebben betrekking op de zomer tennislessen.

Tennislessen zomer 2018 algemeen (wel belangrijk!)

Voor de tennislessen zal Harm Brandsma ook dit jaar weer de coördinatie blijven doen. Dus voor alle vragen omtrent de tennislessen heeft Harm de antwoorden! Daarnaast nog even aandacht voor het volgende: we willen ook dit jaar eerder beginnen met indelen om hopelijk daarmee ook eerder klaar te kunnen zijn en de leden te informeren; daarom is de deadline 19 februari!
Aansluitend hierop: houd rekening met de beschikbaarheid die moet worden ingevuld: iedereen moet op minimaal 3 dagen minimaal 2 uur beschikbaarheid opgeven. Ook dit is bedoeld om voor ons het indelen iets makkelijker te maken, zodat we iets eerder klaar kunnen zijn met indelen (en jullie dus ook eerder kunnen berichten hierover).

Inschrijven tennislessen zomer 2018

Wij zijn alweer druk bezig met alles te regelen voor de lessen van de zomer van 2018. Inschrijven hiervoor kan vanaf ongeveer half januari via internet. Zoals bekend kan men zich alleen via internet voor de tennislessen inschrijven! Er is dus geen inschrijfformulier op papier. Uiteraard wordt er rekening gehouden met mensen die bijvoorbeeld geen internet hebben, of die misschien nog wat moeite hebben om internet te gebruiken; zij kunnen zich wenden tot Harm Brandsma om alsnog een inschrijfformulier aan te vragen of om hulp te verkrijgen bij de inschrijving via internet (zie ook het lesreglement). Let wel dat dit alleen bedoeld is voor diegenen die echt dringende redenen hiertoe hebben; we gaan ervan uit dat als je internet(toegang) hebt, je kunt en zult inschrijven via internet, klik hiervoor op ‘Inschrijfformulier’ (links in het menu). Lees ook het lesreglement goed door zodat je weet waar je aan toe bent! Let, gezien het voorgaande, daarbij met name even op de laatste drie puntjes van het lesreglement! Rest ons jullie het beste toe te wensen en we zien jullie graag weer in de les van de zomer!

Bondsnummer om in te schrijven voor tennisles

Om te kunnen inschrijven, moet je inloggen. Hiervoor heb je een bondsnummer nodig en moet je lid zijn van ATVD. Je bondsnummer bestaat uit 8 cijfers en kan je terugvinden op je KNLTB-pas, het nummer staat rechts onderin op je pas.

Nieuwe leden:
Als je je aanmeldt als lid via de website, dan krijg je meteen via e-mail een tijdelijk ATVD-nummer toegestuurd waarmee je kan inloggen om je in te schrijven voor de tennislessen. Heb je geen bondsnummer of ben je nog geen lid van ATVD? Schrijf je in via de website of neem contact op met de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Heb je andere problemen of vragen over (het inschrijven voor) tennisles? Neem dan contact op met Harm Brandsma via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020-6237435.

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors