Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Competitiereglement

Als je je hebt opgegeven voor de competitie, onderschrijf je automatisch het competitiereglement van de KNLTB en de volgende regels:

01. Voorafgaand aan de competitie is er een captainsavond. Op deze captainsavond dient minimaal één teamlid aanwezig te zijn.
02. Op de captainsavond zijn, na een succesvolle incasso van de gehele competitiebijdrage, de ballen en wedstrijdformulieren te verkrijgen. De teams zijn bij de thuiswedstrijden zelf verantwoordelijk voor de ballen en wedstrijdformulieren.
03. De competitiebijdrage wordt via automatische incasso geïnd van de captain. Bij inschrijving voor de competitie moet je dus ook  je (IBAN) bankrekeningnummer opgeven en de naam die bij dit bankrekeningnummer hoort.
04. De ballen waarmee gespeeld wordt tijdens te thuiswedstrijden, worden door ATVD geleverd. In 2017/2018/2019 zullen dit de Artengo ballen van Decathlon zijn, ivm het sponsorcontract. Alle teams van ATVD spelen met deze ballen hun competitiewedstrijden.
05. De TC maakt de baanschema’s voor alle competitiedagen. Deze ontvangen de captains voor aanvang van de competitie. De TC bepaalt dus de aanvangstijden voor alle teams.
06. De TC verstuurt de uitnodigingen aan de bezoekende teams via de KNLTB site.
07. De donderdag voorafgaande aan de speeldag moeten de spelers bekend zijn.
08. Mocht er een invaller nodig zijn dan is de teamcaptain verantwoordelijk voor het regelen van invallers. Deze invallers dienen per mail doorgegeven te worden aan de TC, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
09. Elke speeldag moet er een reglementair en representatief team opgesteld worden.
10. De TC heeft het recht om de samenstelling van de teams te veranderen.
11. Elke speeldag is het gehele team minstens 30 minuten voor aanvang van de wedstrijden op het tennispark aanwezig.
12. Elk team dient op tijd te beginnen. Als de starttijd 9.00 uur is, dan dien je om 9.00 uur op te baan te staan.
13. Alle spelers/speelsters moeten hun ledenpasje bij zich hebben.
14. Zorg bij thuis- en uitwedstrijden altijd voor geheel en goed ingevulde formulieren en dat de juiste uitslagen zijn ingevoerd op de KNLTB site.
15. Ook bij een gestaakte wedstrijd (vanwege bijv. regen) dient het formulier ingevuld en ingevoerd te worden op de KNLTB site.
16. Bij thuiswedstrijden dient de teamcaptain de uitslagen binnen 24 uur in te voeren via www.knltb.nl. Bij het niet tijdig invoeren kunnen we boetes opgelegd krijgen door de KNLTB.
17. Eventuele opgelopen boetes opgelegd door de KNLTB, door het in gebreke blijven van het team (bijv. te laat ingevoerde uitslag, of niet opkomen als team), worden verhaald op het desbetreffende competitieteam.
18. Indien een thuiswedstrijd niet doorgaat stem dan altijd met de TC af of de afgesproken datum en tijd om in te halen akkoord is i.v.m. de baan- en barbezetting en inhaaldagen van de KNLTB. De inhaaldag dient ook ingevoerd te worden op de KNLTB site.
19. Voor elke competitiedag worden er één of twee baancoördinatoren aangewezen door de TC. Wijzigingen in het baanschema kunnen alleen in overeenstemming met de baancoördinator uitgevoerd worden.
20. Indien er vragen en of opmerkingen zijn omtrent de competitie dan kunnen die gesteld worden via de TC mailbox: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors