Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Tennisles Winter

Vanaf 1 oktober 2015 tot 1 april 2016 zullen er op de woensdagmiddag in de hal van Chip en Charge door Florence Rive weer wintertennislessen gegeven worden. We proberen ook nog twee uur banen op de maandag en vrijdag vanaf 16.00 uur te reserveren. Deze dagen zijn bestemd voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs, maar het is nog niet duidelijk of dat gaat lukken.
Florence geeft les aan 4 kinderen tegelijk. Om het betaalbaar te houden, plannen we per baan 5-6 kinderen (van min of meer gelijkwaardig niveau) in voor de 20 lesweken. De kinderen zullen allemaal 4 keer ‘uitgeroosterd’ worden zodat iedereen 15 of 16 lessen krijgt. Bij een bezetting van 5 leerlingen per baan zullen de kosten voor deze winterlessen ongeveer €270-€290 bedragen. Mocht de bezetting per baan anders worden omdat dit om organisatorische redenen beter uitkomt dan zullen de kosten dalen dan wel stijgen. Zo zullen 20 lessen met vier personen per baan ongeveer €360 bedragen.
Inschrijven voor de winterlessen kan vanaf nu tot en met zondag 28 juni via de website. Je kunt in het hoofdmenu meteen naar kopje ‘Leden Login’ gaan, na inloggen klik je op ‘Tennisles inschrijven WINTER’.
We doen onze best alle ingeschreven leerlingen te plaatsen, maar kunnen niet garanderen dat iedereen wordt geplaatst.

Vragen liefst via de mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), maar er kan ook gebeld worden op 06-43569756 (op werkdagen na 17.00 uur).

Lesreglement:

- Er wordt les gegeven in de periode 1 oktober t/m 31 maart; iedere les beslaat 50 minuten.
Er wordt in principe geen les gegeven tijdens feestdagen.
De lessen worden verzorgd door Florence Rive; er worden 20 lessen gegeven.
Inschrijvingen na 28 juni komen op de wachtlijst. Dit betekent dat bij indelen prioriteit gegeven wordt aan de mensen die zich op tijd inschrijven.
Indien een leerling niet verschijnt tijdens de les wordt de les als gegeven beschouwd.
Lessen zijn strikt in principe persoonlijk en dus niet overdraagbaar. Binnen een lesgroep wordt echter wel verwacht dat indien men niet kan, het vrije lid van de groep gebeld wordt om de les over te nemen. (Er mag dus wel binnen een groep geruild worden.)
Les alleen mogelijk voor ATVD leden.
Afmelden voor een les kan door naar uw tennisleraar te bellen, indien dit 1 of meer dagen gebeurt voor de les. In geval van overmacht op de dag zelf naar het tennispark bellen om u af te melden.
Betaling zal plaatsvinden via automatische incasso als de deelnemer ingedeeld is.
De indeling zal begin september bekend worden gemaakt
Als de indeling bekend is gemaakt, wordt u gevraagd uw lestijd te bekijken op de website
- Inschrijven kan in principe alleen via de website van atvd.
Tot slot: A.u.b. voor vragen en/of opmerkingen m.b.t. de lessen reageren via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; u kunt zich niet via e-mail opgeven voor les!

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors