Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Diplomatennis 2014

Op woensdag 17 september sloten we de spelletjesmiddagen af met diplomatennis. Maar liefst 27 kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 10 jaar deden mee. In de vorm van een circuit konden ze laten zien hoe ze de verschillende disciplines van het tennis beheersten. Zo werd er door het oudste team fanatiek voetenwerk verricht tijdens het sprinten. Het eindspel moest zelfs wachten want er werd revanche geëist!
De meiden onder bezielende leiding van Bram wisten de bal zeer snel en origineel over de hindernisbaan te brengen. De quiz was voor sommigen ver van mijn bed show maar voor anderen zeker niet. En met een beetje gokken kwam iedereen een heel eind.
Felipe blonk uit in een sensationele 'rally met de meester' en haalde een score van 189. Nooit eerder wist iemand dat te behalen! Dan had je nog de onderdelen 'hooghouden', 'sla 'm erin', 'curling' en als laatste het eindspel; estafette met natte sponzen. De strekking: natte sponzen, overgooien, rennen, vangen, nat maken en dat rondje nog een paar keer.
Aan het einde van deze fantastische middag kregen alle kinderen hun welverdiende diploma uitgereikt. Het was een zonnige, sportieve en erg gezellige dag. Foto’s van deze dag kunt u vinden in het menu links: klik op de button Foto’s.
We bedanken Marcel voor zijn enorme inzet en enthousiasme gedurende alle spelletjes middagen. We hopen dat hij dit nog heel lang blijft doen! Hij weet vele kinderen enorm te enthousiasmeren.
Aan alle ouders die geholpen hebben ook veel dank. Fijne winter en tot de eerste spelletjesmiddag april 2015.
Marijke Piersma

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors