Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Jeugd Mix Dubbel Toernooi

Verslag ATVD Jeugd Mix Dubbel Toernooi

Zaterdag 27 september 2014 is het eerste ATVD-mixdubbeltoernooi voor de jeugd gehouden. Ondanks dat veel jeugdleden, door andere verplichtingen, verhinderd waren, hadden we toch 27 zeer enthousiaste kinderen op de baan staan. In 4 rondes van 30 minuten werd er steeds met een nieuwe partner gestreden om de eer. Winnaar was degene die uiteindelijk de meeste games wist te veroveren. Iedereen heeft alles gegeven, er is veel gelachen en zeer fanatiek, maar eerlijk gespeeld.

Als er zo om de punten gestreden wordt, gaat er ook wel eens iets mis….. Sam Langelaar, die alles op alles zette om een bal te halen, ging hard onderuit. Gelukkig kon hij na even met een natte doek op zijn hoofd gezeten te hebben, het toernooi weer hervatten.

Wij kregen enthousiaste hulp van Linda Palmer en Ingrid Ruigrok van de Werve, waardoor de avond vlekkeloos verliep. Roel Drost kwam zelfs nog even langs om zijn pupillen te zien spelen. Ook hij vond het een heel geslaagd toernooi!

Bij de meisjes ging de eindoverwinning naar Elsa Verschuren. Op de tweede plek eindigde Asne van Echtelt; dit jaar begonnen, maar een belofte voor de toekomst! Bij de jongens viel Dino, omdat hij volgend jaar bij de senioren gaat spelen, buiten de prijzen (hij had wel maar liefst 30 games gewonnen), en eindigden Felipe Mioch en Noah Goossens op een gedeelde eerste plaats. Een eervolle vermelding was er voor Storm; net als Asne is hij pas dit jaar begonnen, maar deed het al ontzettend goed.

Een foto impressie vind je hier. Omdat iedereen zo enthousiast was over dit toernooi, gaan wij dit evenement volgend jaar zeker weer organiseren!

Paola Mioch en Richard Lukken

Eerstvolgende Jeugd Mix Toernooi: Zaterdag 27 augustus 2016

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors