Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Activiteiten

Voor alle jeugdspelers van ATVD zijn er in 2015 weer tal van activiteiten georganiseerd waar je aan mee kan doen. Je kunt de jeugdactiviteiten vinden op de Activiteitenkalender op deze website en natuurlijk op het prikbord in onze kantine. Voor meer informatie over een activiteit klik je op de desbetreffende button in het linkermenu. De Jeugdcommissie bestaat dit jaar uit: Richard Lukken (voorzitter), Marijke Piersma, Myrthe vd Zwart, Paola Mioch, Rafik El Bou Messaoudi.

Wat is er zoal te doen?
Op nagenoeg elke woensdagmiddag tussen 15.00 uur en 17.00 uur worden er voor de kinderen van de basisschool bal- en slagvaardigheidoefeningen gegeven. Op de woensdagmiddag is er begeleiding van een trainer en ook een van de ouders. U kunt zich hiervoor opgeven bij de jeugdcommissie.
Het is dus de bedoeling dat er elke woensdagmiddag een ouder is die helpt bij de spelletjesmiddag.

Ook kan je als jeugdlid onderling met elkaar afspreken. Je kan op alle doordeweekse dagen vrij spelen tot 18.00 uur (dit geldt voor de zogeheten jong-junioren, dat wil zeggen jeugdleden in de leeftijd tot met 11 jaar) of tot 20.00 uur (voor de junioren, jeugdleden in de leeftijd tussen 11 en 17 jaar). In het weekend mogen beide groepen jeugdleden tot 18.00 uur vrij spelen.
Houd er rekening mee dat tijdens de competitieperiode er op een aantal dagen een beperkt aantal banen beschikbaar is.
De voorjaarscompetitie begint ook dit jaar al weer snel, de teams zijn reeds bekend. Na de competitie kunnen jeugdleden ook meedoen met een speciale dubbelcompetitie.

Voor alle jeugdspelers van ATVD zijn er wel een of meerdere activiteiten georganiseerd waar je aan mee kunt doen. Meld je op tijd aan via ons emailadres.

Hulp nodig van ouders

De Jeugdcommissie organiseert zoals gezegd de activiteiten voor de jeugd, maar kan niet altijd zelf aanwezig zijn bij de jeugdactiviteiten. We vragen daarom ouders om aanwezig te zijn bij activiteiten van hun kinderen en bij die activiteiten ook zoveel mogelijk mee te helpen. Hiervoor kun je je opgeven via het onderstaande mailadres van de jeugdcommissie.

We rekenen dus op steun van ouders en/of verzorgers bij de activiteiten van hun eigen kinderen. Laat ons weten of je ons kunt helpen. Het zou jammer zijn als we door gebrek aan hulp activiteiten zouden moeten schrappen.

De Jeugdcommissie,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors