Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Jaarverslag G-commissie

Nieuwe leden?
Aan het einde van dit tennisjaar was er belangstelling van 2 aspirant leden om bij ons te komen spelen. Zij zijn geweest om te proeven aan de sfeer bij ons.
Volgend jaar zal duidelijk worden of die belangstelling blijvend is.

Onze spelers en vrijwilligers
We hebben met Bas en Boudewijn elke woensdag gespeeld.
Weer een goede zomer, gelukkig weinig dagen dat we vanwege het weer niet konden spelen.

De G-tennissers zijn dit jaar op woensdagmiddag begeleid door de vaste vrijwilligers (Nel van Deudekom, Kees Verhoeven, Marianne de Boer, Susan van der Hilst en Antoinette Verboon). Af en toe speelden we, op afspraak, ook in de avond.
De eventuele nieuwkomers kunnen niet op woensdag spelen, dus we zoeken naar de mogelijkheid ook op vrijdagmiddag G-tennis aan te bieden.

Toernooien
Onze huidige G-spelers hadden dit jaar minder behoefte om extern te spelen. Wel hebben waren we present op het nieuwjaarstoernooi van TV=Smash en heeft Bas weer succesvol meegedaan aan het NK-G-tennis in Haaren.

Ons eigen G-toernooi, dat in een andere opzet gepland en voorbereid was dan voorheen, kon helaas niet doorgaan i.v.m. de weersomstandigheden die dag. Helaas waren er al wel kosten gemaakt, maar we hopen dat volgend jaar weer te kunnen gebruiken voor ons toernooi, met heel mooi weer.

De G-commissie

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors