Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bardienst

ATVD exploiteert zelf haar kantine. Zo houden we de prijzen laag. En het is heel gezellig om samen met andere leden bardienst te doen. Hier lees je alles wat je moet weten. Als je nieuw bent bij ATVD en voor het eerst (alleen) bardienst doet, dan kun je ook even contact opnemen met de barcommissie.

Hoe weet ik of ik bardienst moet doen?
·    Alle leden die dit seizoen 19 t/m 74 jaar zijn, vervullen drie bardiensten.
·    Voor de start van het seizoen, plan je je bardiensten in via mijn.knltb.club. Je ontvangt je KNLTB-pas alleen, als je je bardiensten hebt ingepland en jouw contributie is ontvangen.

Belangrijke gegevens
·    Het rooster van de bardiensten hangt aan de zijkant van de kast naar de keuken.
·    De ledenlijst met telefoonnummers en rode informatiemap staan achter de bar naast de paal.
·    In de rode map staat wat je tijdens de laatste bardienst van de dag moet doen.
·    Contact barcommissie: Marcella Droog: 06 43542429, Marian Vijn: 06 44562058 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
·    Contact parkcommissie: Nico Droog: 06 14999225.
·    Rekeningnummer barcommissie:  NL06 INGB 0001851351 t.n.v. ATVD te Diemen.

Het lukt me niet om mijn bardiensten te vervullen, wat nu?
· Je kunt je bardiensten afkopen voor € 25 per bardienst. Maak het geld over naar het rekeningnummer van ATVD.
·    Mocht je onverhoopt voor een geplande bardienst verhinderd zijn dan kan je dat tot drie dagen voor de bardienst zelf wijzigen in de bardienst planner. Binnen die drie dagen ga je zelf op zoek naar een vervanger.
· Lukt het niet om een vervanger te vinden, dan kun je de bardienst alsnog afkopen. De barcommissie zoekt dan een vervanger. Geef dit wel uiterlijk drie dagen voor je bardienst door aan de barcommissie. En maak het afkoopbedrag van € 25 over!
· Je ontvangt voorafgaand aan je geplande bardienst twee keer een herinneringsmail. Leden die desondanks hun bardienst vergeten, vragen we om ter compensatie twee vervangende bardiensten in te plannen of om een onkostenvergoeding van € 35 over te maken.

Hoe werkt het openen en sluiten bij de bardienst?
· Als je opent, haal je de sleutels aan de balie bij sportschool Basic Fit, direct naast het park. Zijn de sleutels er niet – en is het hek nog dicht, neem dan contact op met de barcommissie.
· Alarm: piept dit niet als je naar binnen gaat, dan staat het niet aan.  Piept het wel, dan tip je met het zwarte staafje aan de sleutelbos op het zwarte stipje van het alarmkastje (links van de deur naast het berghok). Na een paar seconden stopt het piepen. Blijft het alarm piepen, dan nogmaals aantippen.
· Als er na de ochtenddienst geen bardienst is van 12.30 – 16.00 uur, dan hoef je bij het afsluiten van het paviljoen het alarm niet aan te zetten. Sluit wel de tussendeur naar de kleedkamers af. Leden kunnen met hun KNLTB-pas via de buitendeur bij de kleedkamers naar binnen om de kleedkamers en het toilet te gebruiken als de kantine dicht is.
· Als er geen bardienst is geweest van 12.30 – 16.00 uur, dan haal je de sleutels op bij Basic Fit, open je het paviljoen (alarm staat niet aan) en de tussendeur naar de kleedkamers.
· Afsluiten paviljoen: sluit de voordeur en draai de deurklink een slag links omhoog. Daarna kun je de deur op slot draaien. Geef de sleutels  af aan de balie van Basic Fit.

Welke afspraken gelden er nog meer?
· Tijdens je bardienst kun je drie alcoholvrije consumpties nemen. Boek ze wel in op de kassa onder ‘bardiensten’.
· Alleen mensen die bardienst hebben, mogen de paviljoensleutels ophalen.
· Het is niet de bedoeling dat je tijdens je bardienst gaat tennissen, ook al is het rustig.
· Als het rustig is tijdens je bardienst, kun je de afwas wegwerken, zo nodig de koelkasten bijvullen vanuit het voorraadhok en een beetje schoonmaken.
· In onze kantine kun je alleen afrekenen met pin of KNLTB-pas.

Wat doe je bij (dreigende) onbespeelbare banen?
· Als je twijfelt of je bardienst doorgaat, omdat het regent en de banen onbespeelbaar (dreigen te) zijn, neem dan contact op met de parkcommissie. Dit geldt ook voor de volgende bardiensten; de parkcommissie bepaalt of de banen bespeelbaar zijn.
· Als tijdens je bardienst de banen door regen onbespeelbaar worden, dan krijg je van de parkcommissie het sein. Je bepaalt dus niet zelf of de kantine dicht kan. Krijg je het sein dat de kantine dicht kan, sluit dan af en geef de sleutels af bij Train More. Komt er na jouw nog een bardienst, zet dan niet het alarm aan en waarschuw degene die na jouw bardienst heeft dat je tijdelijk hebt afgesloten en dat de sleutels bij Basic Fit liggen.
· Als je bardienst vanwege het weer vervalt, zal de barcommissie je vragen of je een andere bardienst wilt inplannen.

Waar moet ik op letten tijdens mijn bardienst of laatste bardienst?
· Koffiemachine: we moeten elke dag de koffiemelk in de machine aanvullen en de wateremmer legen. Als de machine  aangeeft dat hij gereinigd te moet worden, dan vind je de instructies in het logboek rechts naast de machine.
· Vaatwasser legen:  zet de machine uit en trek de stop eruit zodat de machine leeg loopt. Zie de aanwijzingen boven de vaatwasmachine.
· Bierafvoer en glazenspoeler schoonmaken:  zie aanwijzingen rode map. 
· Controleer in de keuken of alle elektrische apparatuur en het frituurvet uit is en of alle lichten uit zijn, ook die van het plafond.
· De kassa uitschakelen: kies rechtsboven op het kassascherm ‘kassaterminal’ en op het vervolgscherm ‘uitschakelen’.
· Zet de muziek en evt. de televisie uit.
· Sluit alle deuren (berghok, bestuurskamer, deur naar de kleedkamers). 
· Voor het afsluiten van het paviljoen, raadpleeg je de aanwijzingen in de rode map.

Veel plezier tijdens je bardiensten!

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors