Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Evenementencommissie

Het belooft een druk, maar mooi jaar te worden voor de evenementencommissie.
Niet alleen hebben wij onze commissie versterkt en verjongd, maar tevens hebben we in samenwerking met het bestuur, de jeugdcommissie en de technische commissie een naar onze mening mooi programma neergezet voor het komende jaar.
Voor elk soort lid van veteranen t/m jeugd, van recreatieve t/m competitieve tennissers, hebben wij geprobeerd een evenement op de agenda te zetten en dit lijkt gelukt.
De evenementen zijn verdeeld over het gehele seizoen vanaf het openingstoernooi op 20 maart tot aan het Snert toernooi in november.
Naast onze reeds succesvolle gezelligheidstoernooien en 'Do you dare to play' toernooien wordt dit jaar de eerder succesvolle pubquiz georganiseerd (tijdens de competitieafsluiting)en hebben wij enkele nieuwe evenementen in onze agenda opgenomen.

Evenementen

Leer ATVD kennen toernooi
Op vrijdagavond 1 april vanaf 19:00 uur wordt het 'Leer ATVD kennen toernooi' georganiseerd. Dit toernooi is aan de ene kant bedoeld om onze nieuwe leden wegwijs te maken binnen onze vereniging en aan de andere kant is het ook bedoeld om eventueel geïnteresseerden en potentiële nieuwe leden de mogelijkheid te geven kennis te maken met onze leuke vereniging. Iedereen die het wil mag op deze avond proberen een balletje te slaan en er zullen leden van onze vereniging aanwezig zijn om elk nieuw en potentieel lid op te vangen en te vertellen over wat het lidmaatschap bij ATVD precies inhoud.

ATVD family & Friends
Begin september, net na de schoolvakanties zal de ATVD family & friends dag georganiseerd worden.
Deze dag staat volledig in het teken van het gezellig tennissen met de gehele familie.
Leden kunnen op deze dag met het gehele gezin en ook met eventuele aanhang, opa's, oma's, kleinkinderen, etc. bij ATVD tennissen.
Gedurende de dag worden activiteiten georganiseerd. Wij hopen op een grote opkomst en wellicht resulteert dit naast een hele leuke dag, misschien ook in enkele nieuwe leden.

October fest
Uiteraard in oktober organiseren wij voor de tweede keer een October tennisfest.
Deze dag zal een mix zijn van het traditionele Duitse feest en gezellig tennissen bij ATVD.
Wij hopen op een leuke opkomst en wellicht kan dit uitmonden in een jaarlijkse traditie bij ATVD.

Naast deze evenementen wordt in de week van het Open Toernooi nog een veteranen toernooi georganiseerd, zal er tevens later in het jaar nog een invitatietoernooi plaatsvinden en zal gedurende het Open Toernooi nog enkele initiatieven genomen worden, waarmee wij proberen te bereiken dat deze laatste week van juni ATVD weer het centrale middelpunt van Diemen kan worden.

Promotie van onze evenementen
Om onze evenementen te promoten maken wij gebruik van diverse media. De ATVD NieuwsSmash, de website, e-mail, flyers en posters in het clubhuis, Facebook pagina van ATVD en de informatiebanner in het clubhuis. Voor sommige evenementen zullen wij zelfs het Diemen Nieuws benaderen. Wij vragen elk lid de diverse media goed in de gaten te houden en tevens onze ledenadministratie te voorzien van uw juiste gegevens
(met name uw e-mail adres).

Contact
Voor vragen, suggesties, ideeën of wilt u helpen binnen onze commissie dan kunt u mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u dit jaar diverse keren te verwelkomen op een of meerdere van onze evenementen.

De evenementencommissie

De evenementencommissie bestaat uit de volgende leden:

angela
Angela Zakrzewski (vz.)
roos
Roos Heeger

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors