Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".
Bericht aan alle leden van ATVD                  
 
Als bestuur willen wij jullie op de hoogte brengen van de huidige situatie binnen het bestuur. We hebben op dit moment 3 vacatures; barcommissie, jeugdcommissie en die van voorzitter.

Helaas is het niet gelukt om Joke Bouma voor een nieuwe termijn als voorzitter te behouden. De afgelopen 3 jaar heeft zij zich, op haar gepassioneerde wijze, geweldig ingezet voor onze vereniging. Met altijd de blik naar de toekomst stond zij midden in onze vereniging. 
Zij maakte op een charmante wijze makkelijk contacten binnen en buiten (zoals sponsoren, gemeente, KNLTB) onze vereniging. Wij zijn haar bijzonder dankbaar voor alles wat zij voor ATVD betekend heeft.

Hoe nu verder? Ik heb aangegeven dat ik voorlopig de rol van voorzitter wil waarnemen. Dit kan doordat Kees Elbers bereid is gevonden mij bij mijn functie van penningmeester te ondersteunen.

Afgelopen week hebben we (Wilco van der Pol, Leon Ellermeijer, Nico Droog en ondergetekende) de eerste bestuursvergadering van dit jaar gehouden. Hier hebben wij de bestaande situatie besproken en noodzakelijke afspraken gemaakt.

De eerste prioriteit van het bestuur ligt nu bij het zorgen dat de verschillende commissies goed en voldoende ingevuld worden/blijven. Kennen jullie nog leden die ons op die wijze willen ondersteunen, laat het ons weten. Daarnaast zullen we op zoek gaan naar leden die de ontstane vacatures kunnen gaan vervullen.

Ad Riemslag

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors