Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".
3 juni 2016, nummer 4

5 juni deadline inschrijven clubkampioenschappen
De clubkampioenschappen (11 tm 19 juni) zijn een geweldig evenement om clubgenoten te leren kennen en leuke partijen te spelen. Er is nog ruimte voor deelnemers. Schrijf je hier in, uiterlijk 5 juni.

Open toernooi
En je kunt je ook al inschrijven voor het open toernooi van ATVD: 26 juni t/m 3 juli om je tenniskwaliteiten te meten met spelers uit de hele regio. Schrijf je in voor 18 juni! Meer informatie over andere open toernooien in het district IJmond.

Evenementen juni/juli 2016
complete activiteitenkalender jeugd
complete activiteitenkalender senioren

Donderdagochtend Dames toss
Al sinds jaar en dag is er op donderdagochtend een toss voor dames van alle leeftijden. “We beginnen om tien uur en iedereen is welkom”, zegt Elly Bloksma, die deze ochtend organiseert. Je kunt lekker tennissen en andere ATVD-leden leren kennen.

Toppers
Tijdens de feestavond op de Sportmarkt van het Loswalfestival zijn de vrijwilligers van de parkcommissie van ATVD benoemd tot toppers van de vereniging. Zij ontvingen een oorkonde. Handbalvereniging Zeebur werd sportclub van het jaar.


Bedenk een geweldige naam en win!
Doe mee aan de prijsvraag op onze Facebook pagina en bedenk dé naam voor de caravan van de wedstrijdleiding voor de komende toernooien.

Sproeien!
Regelmatig sproeien is belangrijk voor de kwaliteit van onze banen. De timer is afgesteld op 12.15 uur, 14.00 uur (bij droog weer) en 18.23 uur. Het sproeien start bij baan 9. Als de zoemer af gaat, heb je 5 minuten om de baan te slepen en je spullen te pakken. Sproeitijd per baan is 2 minuten. Sleep alleen voor het sproeien (voor het egaal afvoeren van het water) en niet erna!

Redactie
Foto’s en berichten voor de volgende NieuwsSmash zijn zeer welkom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors van de NieuwsSmash:
New Look Optiek, Püttman juweliers, Vishandel van Wissen, Buro Leerhulp, Vroom en Nobbe Opticiens

 

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors